1-0 Steinar Johansen, 2-0 S. Johansen

2. periode:
2-1 Henrik Bruun

3. periode:
3-1 S. Johansen, 3-2 John Simonsen, 4-2 Jan Sindre Larsen, 5-2 Kjell Haakonsen, 5-3 Cato Samuelsen

Dommer: Ivar Fredriksen, Lillestrøm

Spilleforhold: -6 grader og opphold

Storhamar skapte julestemning med seier over den falne storheten Furuset i hjemmedebuten. En god første og tredje periode la grunnlaget for gevinsten og i hovedrollen var Steinar Johansen som likegodt scoret tre av målene!

4. serierunde 07.01.68:
Storhamar – Sørli 2-4 (0-1, 2-2, 0-1)
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer:
Jan Sindre Larsen 2

Spilleforhold: -23 grader og opphold

Det ble en sjokkstart på nyåret på Storhamarbana. Ikke bare et kuldesjokk, men også tapet mot en av divisjonens slitere Sørli. Særlig førsterekka sviktet i en kamp hvor det ble produsert lite innen målsjanser. Etter kampen kunne lagene i allefall skifte i det nye klubbhuset som ble innviet bare få dager før!

Spilleforhold: -4 grader og litt snø

Imponerende seier over serielederen etter stor innsats fra Storhamar-gutta. Det ble veldig spennende på slutten da gjestene reduserte med sju og et halvt minutt igjen å spille, men denne kampen SKULLE SIL-gutta vinne og klarte å holde unna.

6. serierunde 21.01.68:
Furuset – Storhamar 3-2 (1-0, 1-2, 1-0)
Furusetbobla , ? tilsk

Scoringer:
Kjell Haakonsen, Steinar Johansen

Tap mot Furuset var en nedtur etter den gode kampen mot Kampørn. Storhamar hadde mye av spillet, men evnet ikke å omsette sjansene sine.

7. serierunde 28.01.68:
Storhamar – Oslo Ishockeyklubb 6-2 (1-0, 2-1, 3-1)

Dommer: A. Hansen, Tigrene

OIK ble spilt av banen av et revansjesugent og opplagt Storhamar. Det tok litt tid før det løsnet på skikkelig og takket være et par heldige mål var gjestene med i kampen helt til slutt da Storhamar tok livet av det med to kjappe mål.

8. serierunde 01.02.68:
Oslo Ishockeyklubb – Storhamar 1-7 (0-0, 0-0, 0-0)
Jordal Amfi , ? tilsk

Scoringer:
Jan Frode Stenberg 2, Jan Sindre Larsen 2, Kjell Haakonsen, Steinar Johansen, Bjørn Johnsen

Spilleforhold: +3 grader og opphod

All frykt om å kunne bli dratt inn i nedrykkskampen ble effektivt stoppet med en ny, grei, seier mot OIK. Guttespilleren Jan Frode Stenberg fikk litt ekstra skryt for sine to mål.

9. serierunde:
Skeid – Storhamar 4-1 (0-0, 2-0, 2-1)
Nordre Åsen, ? tilsk

Scoringer:
Widar Rom

Spilleforhold: -2 grader og litt snø

Storhamar avsluttet sesongen med klart tap mot Skeid som da også knep andreplassen i serien. Returmøtet ble aldri noe av da man ikke kunne bli enige om datoen for kampen og Storhamar fikk den på walk over