Fre. 06.01.1967 Storhamar – Lyn 3-3 (2-2, 1-1, 0-0)
Ons. 15.01.1967 Grønvold – Storhamar 5-6 (1-2, 1-2, 3-2)
Tirs. 24.01.1967 Lillestrøm – Storhamar 2-6 (1-5, 1-1, 0-0)
Ons. 01.02.1967 Storhamar – Kampørn 3-1 (2-1, 1-0, 0-0)
Lør. 04.02.1967 Isbjørnene – Storhamar 4-3 (0-0, 0-0, 0-0)

Jordal Amfi, ? tilsk.

Scoringer:
Sven Ole Flensborg 2, Trond Langdalen 2, Steinar Johansen, Jan Sindre Larsen

Spilleforhold: -2 grader og opphold

Storhamar overrasket nok både seg selv og andre da de tok med seg begge poengene fra serieåpningen mot Lyn. De reiste til Jordal med lite istid bak seg, noe som vanligvis pleide å bety en kjempesmell. Denne gangen gikk det bra takket være solid innsats, korte bytter og ikke minst en svært god Trond Søberg i mål.

2. serierunde 17.12.66:
Storhamar – Grønvold 3-3 (1-0, 1-1, 1-2)
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer:
Per Arne Johansen, Sven Ole Flensborg, Jan Sindre Larsen

Spilleforhold: -4 grader og snøvær

Det sportslige utbyttet av hjemmedebuten snødde bort i følge HA. Det ble flere morsomme episoder enn godt spill der spillerne brøytet seg fram over bana og pucken forsvant i snøen.

3. serierunde 19.12.66:
Storhamar – Lillestrøm 9-3 (0-0, 0-0, 0-0)
Storhamarbana, 200 tilsk

Scoringer:
Sven Ole Flensborg 4, Jan Sindre Larsen 3, Trond Langdalen, Bjørn Johnsen

Spilleforhold: -4 grader og opphold

Rett nok var bare en snau tredjedel av sesongen unnagjort, men faktum var at Storhamar ledet serien til jul! Denne gangen var spilleforholdene perfekte og hjemmelaget fikk spilt ut hele registeret sitt mot et svakt Lillestrøm-lag.

4. serierunde 27.12.66:
Kampørn – Storhamar 4-2 (1-0, 1-1, 2-1)
Jordal Amfi, ? tilsk

Scoringer:
Kjell Åge Furuholt, Jan Dahlsveen

Spilleforhold: -8 grader og opphold

På dårlig romjulsis på Jordal kom sesongens første nederlag for Storhamar. Forholdene tatt i betraktning var kampen av grei kvalitet, men Kampørn var bedre i de avgjørende øyeblikkene.

5. serierunde 04.01.66:
Storhamar – Isbjørnene 2-4 (0-1, 0-1, 2-2)
Storhamarbana, 360 tilsk.

Scoringer:
SIL: Kjell Haakonsen og Steinar Johansen
Isb.: Trygve Bergeid 2 og ?

Dommere: Ivar Fredriksen, Lillestrøm og Rolf Larsen, Ham-Kam

Spilleforhold: -7 grader og opphold

Toppkampen på Storhamar trakk et stort publikum og de fikk valuta for penga, tross at det ikke gikk hjemmelagets vei. Gjestene, som var på vei mot gruppeseier, tok en tomålsledelse til den andre pausa. Det andre målet skulle vært underkjent for spark, men det så bare ut til å tenne Storhamar som utliknet i løpet av seks minutter av tredje periode. Dessverre holdt det ikke helt og gjestene svarte med to mål til mot slutten.

6. serierunde 06.01.66:
Storhamar – Lyn 3-3 (2-2, 1-1, 0-0)
Storhamarbana , ? tilsk

Scoringer:
Sven Ole Flensborg, Per Arne Johansen, Kjell Haakonsen

Spilleforhold: -24 grader og klarvær

Det var ikke mange som trosset det iskalde været for å se Storhamar spille mot Lyn. De få som gjorde det gikk imidlertid skuffet hjem etter å ha sett laget sitt kaste bort en rekke store sjanser og tape et poeng de fleste hadde tatt for gitt.

7. serierunde 15.01.67:
Grønvold – Storhamar 5-6 (1-2, 1-2, 3-2)

Scoringer:
Trond Langdalen 3, Jan Sindre Larsen, Terje Johnsen, Steinar Johansen

Storhamar vant sin første kamp i 1967 etter en dramatisk avslutning mot Grønvold. Da de satte 5-2 tidlig i tredjeperiode så poengene ut til å være vunnet, men så kom hjemmelaget tilbake og utliknet til 5-5. Trond Langdalen hadde imidlertid sin store kveld og satte seiersmålet med bare et par minutter igjen å spille. En god del andredivisjonsspillere var tilstede på kampen, spesielt fra Isbjørnene som sikret opprykket takket være Storhamars seier.

8. serierunde 24.01.67:
Lillestrøm – Storhamar 2-6 (1-5. 1-1, 0-0)
Lillestrøm Stadion, ? tilsk

Scoringer:
Steinar Johansen 2, Per Arne Johansen 2, Sven Ole Flensborg, Trond Langdalen

Spilleforhold: -25 grader og opphold

I sprengkulda på Lillestrøm sikret Storhamar seg en plass blant de tre beste i serien. En fantastisk førsteperiode avgjorde kampen og de neste 40 minuttene gikk med til å prøve å holde varmen.

9. serierunde 01.02.67:
Storhamar – Kampørn 3-1 (2-1, 1-0, 0-0)
Storhamarbana, 150 tilsk

Scoringer:
Per Arne Johansen, Widar Rom, Kjell Haakonsen

Spilleforhold: -17 grader og litt snø

Med seier over Kampørn sikret Storhamar seg en fantastisk andreplass i sin avdeling. 150 tilskuere trosset kulda og kunne se at hjemmelaget tok en veldig fortjent seier som også burde vært enda klarere