Ons. 24.01.1962 Storhamar – Fagerborg 14-3 (5-1, 5-1, 4-1)
Søn. 28.01.1962 Oppegård – Storhamar 4-11 (2-1, 2-6, 0-4)
Søn. 04.02.1962 Storhamar – Grüner 4-3 (0-0, 2-3, 2-0)

Storhamar – Oppegård 20-1 (8-0, 10-1, 2-0)
Storhamarbana, ca 75 tilsk.

Scoringer:
Per Arne Johansen 4, Steinar Johansen 4, Sven Ole Flensborg 2, Kjell Håkonsen 2, Jan Sindre Larsen 2, Svenn Rakstad-Larsen 2, Bjørn Johnsen, Stein L. Andersen, Knut Moe, Tor A. Eriksen

Spilleforhold: -4 grader og snøvær

Storhamar var flyttet over i Oslo-gruppa for å få bedre matching, men det var lite som tydet på noen stor forandring i den første seriekampen. Oppegård hadde ingenting å stille opp med og fikk samme behandling som Hjellum og Innsats i tidligere sesonger. Trolig hadde seieren blitt enda større om ikke et kraftig snøvær hadde satt inn i siste pausa og gjorde det vanskelig i tredje periode.

2. serierunde 10.01.62:
Fagerborg – Storhamar 2-22 (0-8, 2-8, 0-6)
Jordal Amfi, ? tilsk

Kampfakta mangler

Spilleforhold: +2 grader og regn

Fagerborg hadde ikke mer å by på enn Oppegård og nok en passerte Storhamar 20-målsmerket. Det meste tydet på at Hamar-laget nok burde spilt en divisjon høyere.

3. serierunde 17.01.62:
Grüner – Storhamar 5-2 (0-0, 1-1, 4-1)
Dælenenga, ? tilsk

Spilleforhold: +3 grader og regn

Så kom det første serietapet på tre år for Storhamar sin del. Det var spådd på forhånd at disse to lagene ville være i en klasse for seg og det viste seg å være en antakelse som stemte. På en tung isflate som for det meste sto under vann på grunn av regnværet holdt Storhamar følge i to perioder, men så orket de ikke mer. Opprykksmulighetene ble med ett kraftig forpurret.

4. serierunde 21.01.62:
Storhamar – Aasen 9-1 (7-1, 2-0, x-x) – avbrutt
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer:
Sven Ole Flensborg 4, Jan Sindre Larsen 2, Steinar Johansen, Kjell Håkonsen, Clas Jensen

Dommer: Bjørn Gulbrandsen

Spilleforhold: -10 grader og opphold

Aasen skapte komplett skandale på Storhamarbana. Først møtte de nesten en time for sent, så etter å ha blitt utspilt i en drøy periode forlot de isen i protest da kampens dommer sendte en av spillerne deres i garderoben for gjentatte diskusjoner over hans avgjørelser. Forbundet avgjorde senere at resultatet skulle bli stående og Aasen ble kastet ut av serien.

5. serierunde 24.01.62:
Storhamar – Fagerborg 14-3 (5-1, 5-1, 4-1)

Spilleforhold: -3 grader, opphold

Mange av spillerne hadde en juniorkamp i beina fra formiddagen da de tok seg av Fagerborg. Det som var igjen på tanken var mer enn nok for å slå de svake motstanderne klart.

6. serierunde 28.01.62:
Oppegård – Storhamar 4-11 (2-1, 2-6, 0-4)

Spilleforhold: -5 grader og sol

Oppegård hadde spilt seg opp siden den svake seriestarten på Hamar. Storhamar ristet etterhvert av seg sjokkåpningen og vant etterhvert akkurat som de ville.

Spilleforhold: -1 grad og sol

Storhamar og Grüner var i en klasse for seg i denne serien og oppgjøret på Storhamarbana skulle avgjøre hvem som fikk spille kvalifisering. Etter at gjestene dominerte i starten tok Storhamar over og hadde mer krefter mot slutten. Det ble dramatisk både i forhold til at hjemmelaget snudde 0-3 til seier og at de måtte forsvare ledelsen med en mann mindre de fem siste minuttene! Siden lagene hadde vunnet en kamp hver og målforskjell ikke telte måtte de ut i omspill om serieseieren.