Tirs. 10.02.1976 Storhamar – Lillehammer 13-9 (5-1, 3-4, 5-4)
Fre. 13.02.1976 Grüner – Storhamar 3-2 (3-0, 0-1, 0-1)
Ons. 18.02.1976 Storhamar – Spartacus 7-4 (4-2, 2-2, 1-0)

Rosenhoff – Storhamar 5-2 (2-0, 2-0, 1-2)

Scoringer:
Finn Paulsen og Ole Roberth Holmen

Dommer: Per Høgden
Utv. Ros. 8 x 2 min., SIL 2 x 2 min.

Storhamar brukte to perioder på å finne formen, men da var det allerede for sent med tanke på poengene. De klarte å komme tilbake til 4-2, men det var for lite tid igjen og til slutt kunne hjemmelaget sikre seieren med et femte mot slutten. At hjemmelaget hadde et fullt istreningsprogram og to seriekamper bak seg allerede hadde nok også sitt å si.

2. serierunde 25.11.75:
Lambertseter – Storhamar 5-3 (3-2, 1-1, 1-0)
Furusetbobla, ? tilsk

Scoringer:
Erik Svendby, Steinar Johansen, Morten-Rakstad Larsen

Storhamar holdt godt følge med serieleder, og vordende mester, Lambertseter. Einar Bruno Larsen og hans mannskap hadde imidlertid litt mer kvalitet enn Storhamar og dro til slutt det lengste strået. Storhamar måtte klare seg uten keeper Bjørn Stenberg som var på repøvelse på Hjerkinn, men erstatter Per Ragnar Pettersen klarte seg greit bortsett fra på hjemmelagets fjerde mål.

3-6 Finn Paulsen, 4-6, 5-6

Endelig kom også poengene for Storhamars del. Som vanlig ble det spennende mot Årvoll, men denne gangen klarte de ikke å innhente Storhamars ledelse mot slutten. De unge backene hos hamarlaget, Steinar og Per Arne Kristiansen og Lorentz Holtet fikk litt ekstra skryt av HAs utsendte etter kampen.

4. serierunde 09.12.75:
Storhamar – Lørenskog 7-1 (0-0, 0-0, 0-0)
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer:
Erik Svendby 3, Finn Paulsen 2, Morten Lillehagen, Steinar Johansen

Dommer: Roar Johansen, Elverum

Spilleforhold: -5 grader og opphold

Storhamar startet hjemmesesongen med en skikkelig festforestilling. Lørenskog, som hadde slitt etter nedrykket, ble overkjørt på knallfin is på “Bana” og måtte ta med seg et ydmykende 7-1 tap hjem til Romerike. At Roar Johansen dømte kampen helt alene sa vel sitt om tempoet i hockeykampene på denne tida.

5. serierunde 13.12.75:
Viking – Storhamar 3-2 (0-0, 1-1, 2-1)
Siddishallen, ? tilsk

Scoringer:
Finn Paulsen og Jan Roger Kristiansen

Viking var tilbake og langt sterkere enn ved sist anledning lagene møttes. De hadde fått inn en canadisk trener og spillet ble deretter. Kampen var jevn og spennende helt ut, Storhamar misset noen gode sjanser på slutten og måtte til slutt strekke våpen.

6. serierunde 14.12.75:
Djerv – Storhamar 4-2 (0-1, 0-1, 4-0)
Bergenshallen , ? tilsk

Erik Svendby og Steinar Johansen

Det var dårlig med poeng å få igjen for de 9000 kronene man måtte ut med for Vestlandsturen. De burde absolutt ha kommet i kampen mot Djerv, men så rotet de bort alt i tredje periode. Da hjemmelaget kom opp på 2-2 kjeftet Bjørn Stenberg på seg 10-minutter og på denne tiden måtte keeperne sone de sjøl. Erstatter Per Ragnar Pettersen hadde ikke hellet med seg i innhoppet.

7. serierunde 18.12.75:
Storhamar – Grüner 4-1 (3-0, 0-0, 1-1)

Scoringer:
Steinar Johansen 2, Erik Svendby, Finn Paulsen

Dommere: Roar Johansen, Elverum og Ole Chr. Sjølie, Lillestrøm

Spilleforhold: -9 grader og opphold

På hjemmebane var Storhamar seg selv. En god start og senere en god Bjørn Stenberg sørget for at Grüner ble holdt på behørig avstand og to poeng sikret.

8. serierunde 21.12.75:
Lillehammer – Storhamar 3-11 (0-3, 1-4, 2-4)
Stampesletta, ? tilsk

Scoringer:
Morten Lillehagen 3, Jan R. Kristiansen 2, Erik Svendby 2, Steinar Johansen, Ole Roberth Holmen, Steinar Kristiansen, Morten Rakstad-Larsen

Spilleforhold: +8 grader og sol

Med en overbevisende seier i mildværet på Lillehammer meldte Storhamar seg på i tetstriden. Storhamar hadde slitt på Stampesletta de senere åra, men denne gangen var det klasseforskjell på lagene. Nyopprykkede LIK hadde en tung sesong og den ble ikke lettere av dette.

9. serierunde 05.01.76:
Spartacus – Storhamar 10-4 (3-0, 5-3, 2-1)
Jordal Amfi, ? tilsk

Scoringer:
Ole Roberth Holmen, Erik Svendby, Finn Paulsen, Steinar Johansen

Så fort noen begynte å ymte frampå om opprykkskamp ramlet Storhamar sammen. Etter å ha brukt jula til å diskutere framtidige sjanser feilet alt på Jordal Amfi og det hjalp ikke at Terje Kojedal hadde sluttet seg til laget igjen heller. Det ble for stor strekk i laget og store rom å spille i for Spartacus.

10. serierunde 18.01.76
Storhamar – Djerv 8-3 (3-0, 3-1, 2-2)

Scoringer:
Ole Roberth Holmen 3, Terje Kojedal 2, Morten Lillehagen, Erik Svendby, Jan R. Kristiansen

Dommere: Ole Chr. Sjølie, Lillestrøm og Roar Johansen, Elverum

Spilleforhold: -6 grader og opphold

Det sure nederlaget i Bergen og nedturen på Jordal ble kraftig revansjert. HA mente Djerv var heldige som slapp med 8-3 etter at Storhamar slo av på takta i tredje periode.

11. serierunde 21.01.76:
Storhamar – Rosenhoff 3-6 (0-3, 3-3, 0-0)

Scoringer:
Morten Rakstad-Larsen, Erik Svendby, Steinar Johansen

Spilleforhold: 0 grader og opphold

Et voldsomt sjansesløseri kombinert med dårlig forsvarsspill i første periode kostet kampen for Storhamars del. Enda svingte det litt for mye i Storhamars prestasjoner.

12. serierunde 28.01.76:
Storhamar – Lambertseter 9-1 (5-0, 1-1, 3-0)

Scoringer:
Steinar Johansen 3, Erik Svendby 2, Terje Kojedal 2, Ole Roberth Holmen 2

Storhamar viste hva de kunne når de hadde den rette dagen og knuste serieleder Lambertseter. Soleklart årsbeste ble vist i førsteperiode med høyt tempo, presisjon og fullklaff på avslutningsfronten. Etter det ble det ren oppvisning.

13. serierunde 01.02.76:
Storhamar – Viking 5-1 (0-1, 1-0, 4-0)

Steinar Johansen 3, Erik Svendby, Ole Roberth Holmen

Spilleforhold: -10 grader og sol

Det tok litt tid for Storhamar å finne ut av Viking. Fysisk tøft spill var noe Storhamar ofte hadde slitt med, så også denne gang. Men etter at Erik Svendby hadde utliknet minuttet før den andre pausa var det ingen bønn for siddisene.

Spilleforhold: -8 grader og opphold

At Årvoll sjokkåpnet og ledet 3-0 tidlig på affiserte ikke de gulsvarte som slo tilbake før pause og etterhvert sikret seg nok en storseier! Med full klaff og litt hjelp fra andre kunne Storhamar knipe en opprykksplass, men de fleste var enige om at den muligheten var av mer teoretisk enn praktisk art.

15. serierunde 10.02.76:
Storhamar – Lillehammer 13-9 (5-1, 3-4, 5-4)

Scoringer:
Finn Paulsen 3, Ole Roberth Holmen 2, Erik Svendby 2, Morten Lillehagen 2, Terje Kojedal 2, Steinar Johansen, Per Arne Kristiansen

Spilleforhold: +2 grader og opphold

Det ble et eksepsjonelt lokalderby på Storhamarbana. Det er ikke ofte et lag slipper inn ni mål og enda vinner komfortabelt! Det hele så ut til å ende i utklassing på ny da Storhamar gikk opp i 5-1 mot slutten av første periode. Men så falt disiplinen fra hverandre og det ble ren hawaiihockey de siste 40 minuttene. Begge lag øste inn mål, men seieren var aldri truet for Storhamar sin del.

16. serierunde 13.02.76:
Grüner – Storhamar 3-2 (3-0, 0-1, 0-1)

Scoringer:
Terje Kojedal og Ole Roberth Holmen

Alle håp om “medaljeplass” forsvant i første periode mot Grüner. Etter åtte minutter var stillingen 3-0 til hjemmelaget og selv om Storhamar kjørte over de i de to siste perioden holdt det ikke til mer enn to reduseringer.

17. serierunde 18.02.76:
Storhamar – Spartacus 7-4 (4-2, 2-2, 1-0)

Scoringer:
Terje Kojedal 3, Morten Lillehagen, Ole Roberth Holmen, Erik Svendby, Steinar Johansen

Storhamar avrundet sesongen med å ta revansje over Spartacus. Kampen hadde ikke all verden betydning for noen av lagene, men det var uansett godt å avslutte en fin sesong med seier. Samme oppgjør skulle avslutte serien også neste sesong og da med langt større betydning!