Søn. 13.12.1970 Storhamar – Rosenhoff 3-4 (2-0, 1-1, 0-3)
Søn. 20.12.1970 Storhamar – Skeid 6-7 (4-2, 2-3, 0-2)
Søn. 10.01.1971 Storhamar – Hasle/Løren 1-5 (0-0, 0-0, 0-0)
Søn. 17.01.1971 Storhamar – Sørli 8-7 (3-3, 4-1, 1-3)
Søn. 24.01.1971 Skiold – Storhamar 2-1 (0-0, 0-0, 0-0)
Søn. 31.01.1971 Rosenhoff – Storhamar 7-4 (0-0, 0-0, 0-0)

Skeid – Storhamar 6-3 (4-1, 0-1, 2-1)
Furusetbobla, ? tilsk.

Scoringer:
Bjørn Nyhus, Svenn Rakstad-Larsen, Jan Sindre Larsen

Etter at 2. divisjonsplassen ble sikret ei drøy uke tidligere hadde ikke Storhamar vært på is. Det ble svært merkbart mot Skeid som avgjorde kampen langt på vei i 1. periode. Midtperioden fikk godkjent fra Storhamars side, men det var altfor lite.

2. serierunde 29.11.70:
Hasle/Løren – Storhamar 9-3 (5-1, 1-1, 3-1)
Jordal Amfi, ? tilsk

Scoringer:
Svenn Rakstad-Larsen 2, Jan Sindre Larsen

Spilleforhold: -3 grader, opphold og vind

Igjen leverte Storhamar en svak førsteperiode og tapte kampen i de første 20 minuttene. De reiste seg nok en gang etterhvert og var oppe og luktet litt på stillingen 6-3, men så dro seriefavorittene fra på ny.

3. serierunde 01.12.70:
Sørli – Storhamar 3-2 (1-0, 1-0, 1-2)

Scoringer:
Ole-Roberth Holmen og Jan Sindre Larsen

Spilleforhold: -3 grader og litt snø

En tredje Oslo-tur på ei uke ga også det tredje tapet. Mot Sørli var Storhamar langt mer med i kampen og var rett og slett litt uheldige som sto igjen uten poeng.

4. serierunde 06.12.70:
Storhamar – Skiold 2-2 (1-0, 1-1, 0-1)
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer:
Svenn Rakstad-Larsen og Steinar Johansen

Spilleforhold: +2 grader og opphold

Mot Skiold fra Drammen hadde de fleste tro på at den første seieren skulle komme, men så lett var det ikke. Storhamar gikk oppskriftsmessig opp i en 2-0-ledelse tidlig i 2. periode, men så ga de fra seg intiativet og til slutt også det ene poenget.

5. serierunde 13.12.70:
Storhamar – Rosenhoff 3-4 (2-0, 1-1, 0-3)

Scoringer:
Jan Sindre Larsen, Ole-Roberth Holmen, Bjørn Johnsen

Spilleforhold: -4 grader og opphold

Rosenhoff var ett av lagene man på forhånd hadde sett for seg å måtte holde unna for om man skulle beholde plassen. Derfor var det ekstra ille at man slapp en tremålsledelse og tapte atter en gang. Et par unødvendige utvisninger inviterte gjestene tilbake i kampen. Det var ting som tydet på at de unge spillerne enda ikke var helt klare og at de gamle nettopp var det.

6. serierunde 20.12.70:
Storhamar – Skeid 6-7 (4-2, 2-3, 0-2)
Storhamarbana , ? tilsk

Scoringer:
Erik Svendby 3, Ole-Roberth Holmen, Jan Sindre Larsen 2

Spilleforhold: -1 grad og opphold

Storhamar måtte finne seg i å gå poengløse inn i juleferien. Det så lenge ut til å gå mot en overraskende seier mot et av seriens bedre lag, men så sprakk det igjen. Denne gangen kastet laget bort en tidlig 4-0-ledelse og hadde også 5-2 et stykke ut i midtperioden. Ekstra trist ble jula for Ole-Roberth Holmen som brakk armen i dette oppgjøret og mistet junior-EM i Tsjekkoslovakia.

7. serierunde 10.01.71:
Storhamar – Hasle/Løren 1-5 (0-0, 0-0, 0-0)

Scoringer:
SIL: Steinar Johansen
H/L: Egil Bjerklund, Svein Haagensen, Svein E. Veiby, Svein Pedersen, Tore Falck Nilsen

Dommere: Ivar Fredriksen og Karl Willy Andersen, Lillestrøm

Spilleforhold: +5 grader og vind

Selv om Storhamar nå klarte å fullføre tre perioder var det likevel ingen sjanse for poeng. Hasle/Løren var langt bedre foran mål og tok sjansene sine, mens hjemmelaget som oftest skjøt utafor.

8. serierunde 17.01.71:
Storhamar – Sørli 8-7 (3-3, 4-1, 1-3)

Scoringer:
SIL: Steinar Johansen 5, Jan Sindre Larsen 2, Bjørn Nyhus
Sør: Kai Myrstad 5, Svenn Thorstensen, Jan Nordahl

Spilleforhold: -10 grader og opphold

Så kom endelig seieren. I sesongens siste hjemmekamp ble Sørli slått i en kamp som ble mer spennende enn nødvendig, men som ga håp om å berge plassen på ny. Storhamar reiste seg fra to tidlige baklengsmål og så ut til å ha avgjort kampen etter to perioder før en ny sprekk gjorde det svært spennende mot slutten. Steinar Johansen viste at han fremdeles var sjefen offensivt og nettet hele fem ganger!