<< | Seriekamper | Tabell | Kvalifisering | Treningskamper | Statistikk

Serie: 2. divisjon avd. C. Plass: 1. Kvalifisering: Utslått

Endelig skulle Storhamar (og de andre innlandsklubbene) få tre inn i det ordentlige seriesystemet med muligheter for opprykk og avansement. Kretsserien ble ganske enkelt omgjort til en ny avdeling i 2. divisjon (nivå tre). Seks klubber skulle kjempe om kvalifiseringsplass til 2. divisjon, men Storhamar var bare blitt enda mer overlegne fra den foregående sesongen. På de fem seriekampene scoret de utrolige 87 mål og utviklet seg antakelig ingenting underveis.

På de fem seriekampene scoret de utrolige 87 mål

Opprykk var det store målet, men det gikk dukken i løpet av 60 minutter mot Høvik på Storhamarbana. Gjestene hadde allerede slått Drammen og med 5-2-gevinst her var de allerede klar for opprykk. Det store høydepunktet i sesongen ble derfor treningskampen mot toppserielaget Tigrene fra Oslo. Nesten 900 tilskuere bivånet at Storhamar leverte en sterk forestilling tross 5-12-nederlag.

I løpet av sesongen var både canadiske Murray Fife og svenske Leif Flingtorp innom og ga klubbens spillere og ledere gode råd om treningsarbeide og generell utvikling. Forbundet lå bak visittene og viste at de fremdeles hadde fokus på utvikle ishockeyen i mjøsområdet.