Søn.15.02.1959Storhamar – Hasle jr.1-5 (0-0, 0-0, 0-0)
Lør.21.02.1959Storhamar – Løren jr7-7 (0-0, 0-0, 0-0)
Søn.22.02.1959Storhamar – Furuset jr.8-3 (0-0, 0-0, 0-0)

Storhamar – Spartacus jr. 2-7 (0-0, 0-0, 0-0)
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer: Per Arne Johansen og Jan Erik Moe

Utvisninger SIL 4 x 2 min,  1 x 5 min.

Spilleforhold: -14 grader og opphold

I surt og kaldt vær på Storhamarbana ble Storhamar utspilt av Spartacus i lange perioder. For mange utvisninger kostet dyrt på.

2. serierunde:
Storhamar – Skeid jr. 3-4 (0-1, 1-1, 2-2)

Spilleforhold: -14 grader og litt snø

Storhamar var nær ved å få med seg poeng mot Skeids juniorlag. Etter å ha kommet litt skjevt ut rundt den andre pausa kom de sterkt tilbake og presset gjestene hardt mot slutten. Utlikningen kom imidlertid ikke.

3. serierunde:
Storhamar – Sinsen jr. 2-11 (0-0, 0-0, 0-0)

Scoringer: Svenn Rakstad-Larsen, Knut Moe

Dommer: Haugen, Lillehammer

Spilleforhold: -11 grader og opphold

Hjemmelaget hadde lite å stille opp med mot et godt Sinsenlag. Uten Jan Erik Moe (som hadde kommet fra nettopp Sinsen ifb med militærtjeneste på Terningmoen), var det ingen i svart og gult som kunne måle seg med Oslo-gutta. HA beklaget at Storhamars spillere ikke evnet å beherske seg på isen og pådro seg for mange utvisninger.

4. serierunde:
Storhamar – Hasle jr. 1-5 (1-1, 0-2, 0-2)

Scoring: Per Arne Johansen

Dommer: Kåre Gulbrandsen, Ham-Kam

Spilleforhold: -5 grader og sol

Storhamar viste seg fra en bedre side i søndagskampen, men var likevel et lite nummer for små også mot Hasles juniorer. Per Arne Johansen ga hjemmelaget en tidlig ledelse og det var bud på flere mål før gjestene utliknet i slutten av første periode. Etter det dreide det meste seg om gjestene.

5. serierunde:
Storhamar – Løren jr. 7-7 (0-0, 0-0, 0-0)

Scoringer:
Se neste kamp

Dommer: Fridtjof Kjendlie, Storhamar

Spilleforhold: -5 grader og opphold

Det første poenget for sesongen skulle gjerne ha vært to. SIL gikk til tredjeperiode med ledelse 6-4, men klarte ikke holde unna. HA rapporterte at keeper Roar Johansen hadde en svart dag og måtte ta på seg skylda for tre av baklengsmålene.

6. serierunde:
Storhamar – Furuset jr. 8-3 (0-0, 0-0, 0-0)

Scoringer mot Hasle og Furuset samlet:
Tor Arne Eriksen 5, Per Arne Johansen 4, Svenn Rakstad-Larsen 4, Steinar Johansen og Knut Moe

Spilleforhold: 0 grader og sol

Furusets juniorer var klar for semifinale i Canadacupen (NM for juniorer), men var sjanseløse på Storhamarbana. Hos hjemmelaget var Roar Johansen tilbake i toppslag og frustrerte gjestene. Framover fortsatte målscoringen og nå holdt laget i tre perioder.

7. serierunde:
Storhamar – Lillehammer – Avlyst

Serieavslutningen og kampen om hvem som var best i innlandet gikk fløyten med mildværet. Det var ikke mulig å spille verken på Hamar eller Lillehammer denne dagen og forholdene ble heller ikke bedre slik at man kunne få spilt den på et senere tidspunkt.