Tors. 17.08.2006 AIK (Sve) – Storhamar Dragons 2-4 (0-2, 1-1, 1-1)
Lør. 19.08.2006 Storhamar Dragons – Jokerit (Fin) 2-3 (1-0, 1-2, 0-1)
Søn. 20.08.2006 Herning (Dan) – Storhamar Dragons 1-3 (0-0, 1-0, 0-3)
Tors. 24.08.2006 Storhamar Dragons – Lillehammer 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)
Søn. 27.08.2006 Storhamar Dragons – Trondheim 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
Tors. 31.08.2006 Storhamar Dragons – Furuset 5-2 (2-1, 1-0, 2-1)
Lør. 02.09.2006 Storhamar Dragons – Nyköping (Sve) 4-2 (0-1, 2-0, 2-1)

Treningskamp 13.08.06
Lillehammer – Storhamar Dragons 3-3 (2-0, 1-0, 0-3)
Kristinshall, ca 600 tilsk.

1. Periode:
1-0 (15.30) Roman Prosek (Dennis Sveum) PP, 2-0 (17.30) Mike Oliveira (Uass.) PP

2. Periode:
3-0 (31.49) Marius Andersen (Uass.)

3. Periode:
3-1 (44.32) Linus Stensson (Lars Løkken Østli, Kristian Forsberg) PP, 3-2 (48.58) Pål Johnsen (Teemu Kohvakka, Christian Larrivèe), 3-3 (50.50) Cato Ørbæk (Steffen Thoresen)

Skudd: 21-32 (9-11, 7-5, 3-17)
Dommer: Ole Stian Hansen, Lillehammer
Utv: LIK 8 x 2 min, SD 5 x 2 min
Straffer: 2-1 (Mål: Barber)

Storhamar startet sesongoppkjøringa med en fin opphenting på Lillehammer. Etter å ha kommet skikkelig skjevt ut i sin første treningskamp befant dragene seg 3-0 under etter to perioder. Etter en svak andreperiode tente laget skikkelig til i den tredje og hentet inn hele ledelsen i løpet av seks minutter. En sterk prestasjon i en ellers høyst variabel forestilling. Ruben Smith spilte sin første hele seniorkamp og kom godt fra det. I den improviserte straffekonken etter kampen reddet han også tre ganger, men kun Greg Barber klarte å score for Storhamar her.

Mästarcupen 17.08.06
AIK – Storhamar Dragons 2-4 (0-2, 1-1, 1-1)
Norrtälje Sportcentrum, Ca. 500 tilsk.

1. Periode:
0-1 (3.23) Pål Johnsen (Teemu Kohvakka, Antti Rahkonen) PP, 0-2 (5.30) Christian Larrivée (Greg Barber) SH

2. Periode:
0-3 (31.31) Barber (Larrivée, Eirik Skadsdammen), 1-3 (36.41) Lars Haverfors (Andreas Frisk, Christian Sandberg)

3. Periode:
2-3 (40.44) David Engblom (Jonathan Sjölund, Jim Lundwall) PP2, 2-4 (59.50) Derek Eastman (uass) – åpent mål

Skudd: 23-27 (6-10, 9-9, 8-8)
Dommer: Tomas Torsbring, Väsby
Utv: AIK 11 x 2 min, 1 x 10 min, 1 x 5 min og liten disp, SD: 8 x 2 min, 1 x 5 min og liten disp (Svendsberget)

Mästarcupen Nordic Edition var det grandiose navnet på turneringa i Norrtälje. Med ett lag hver fra Sverige, Norge, Finland og Danmark skulle stridsøksa begraves i hockeyforbrødring. Det hadde nok ingen sagt til disse to lagene som endte opp med å levere en temmelig røff åpningsmatch. Mange utvisninger og mye gruff preget kampen. Det i tillegg til at Storhamar var hakket bedre enn den svenske representanten som til daglig spilte på nivå 2. Mål i både over- og undertall i starten satte kampen, og med bedre uttelling burde den vært avgjort tidlig. AIK skapte spenning med to reduseringer, før Derek Eastman kunne gjøre det helt sikkert med scoring i tomt bur. Med dette resultatet hadde Storhamar fremdeles til gode å tape mot et lag fra den svenske hovedstaden!

Mästarcupen 19.08.06
Storhamar Dragons – Jokerit 2-3 (1-0, 1-2, 0-1)
Norrtälje Sportcentrum, ca 200 tilsk.

1. Periode:
1-0 (10.43) Derek Eastman (Greg Barber, Christian Larrivée) PP

2. Periode
1-1 (23.08) Tomek Valtonen (Petri Pakaslahti) SH, 1-2 (34.30) Ossi Saarinen (Mikko Kalteva), 2-2 (37.13) Greg Barber (Derek Eastman, Larrivée) PP

3. Periode:
2-3 (56.11) Roni Andersson (Uass.)

Skudd: 37-33 (14-10, 10-14, 13-9)
Dommer: Tomas Andersson, Gävle
Utv: SD 7 x 2 min, Jok 10 x 2 min, 1 x 5 min og liten disp

Storhamar leverte en god kamp mot det finske storlaget Jokerit. I nok en fysisk tøff kamp vek ikke Storhamar en tomme og var faktisk uheldige som gikk tomhendte fra oppgjøret. Storhamar kom best i gang, men finnene snudde oppgjøret i andre periode. To scoringer som meget vel kunne vært unngått. Dragene ga ikke opp og Greg Barber utliknet på frekt vis rett før pause. Kun et sent mål fra Roni Andersson reddet finnenes ære, og sørget for at Storhamar enda hadde til gode å slå en finsk motstander.

Mästarcupen (Trening) 24.08.06
Herning Blue Fox – Storhamar Dragons 1-3 (0-0, 1-0, 0-3)
Norrtälje Sporcentrum, ca 300 tilsk.

1. Periode:
Ingen scoringer

2. Periode:
1-0 (25.41) Steffen Kjærsgård (André Signoretti, Kevin Marsh) PP

3. Periode
1-1 (48.27) Teemu Kohvakka (Derek Eastman), 1-2 (53.59) Pål Johnsen (Perry Johnson, Kohvakka) PP2, 1-3 (57.31) Greg Barber (Christian Larrivée, Johnson)

Skudd: 28-41 (12-8, 7-18, 9-15)
Dommer: Mikael Lindquist, Järfälla
Utv: Herning 11 x 2 min, 1 x 5 min pluss match, SD 8 x 2 min, 1 x 10 min

Oppgjøret mellom representantene for hockeyens lillebrødre i norden ble aldri velspilt. Begge lag var slitne etter tøffe kamper og slet med å by på noe særlig av underholdning. Etter å ha brukt nesten to og en halv periode på skyte danskenes keeper varm skulle det endelig løsne for Storhamar. Teemu Kohvakka presenterte seg med et herlig slagskudd, så tok kampen litt av. En av de danske spillerne tok feil av Simen Saxrud og linjedommeren da han delte ut et slag og fikk matchstraff på direkten. Kombinert med en tominutter litt etter fikk Storhamar muligheten til å komme seg foran og tok den. Dermed ble det 2. plass i gruppa og nok et bevis for at norsk hockey var bedre enn dansk.

Treningskamp 24.08.06
Storhamar Dragons – Lillehammer 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Utv: SD 12 x 2 min, LIK 16 x 2 min

Etter sterke kamper i Mästarcupen kom Storhamar godt ned på jorda igjen på egen is. Mot Lillehammer var det lite som stemte. Et tungt og treningsstint dragemannskap evnet ikke å tukte lillebror denne gangen, tross et stort spillemessig overtak. Den første hjemmekampen ble avgjort halvveis i andre periode, da Passmore ble spilt fri og scoret alene med Norgren i undertall. Flere mål ble det ikke mellom to slitne mjøsrivaler som var mer opptatt av å krangle enn å spille hockey.

Treningskamp 27.08.06
Storhamar Dragons – Trondheim 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
Hamar OL-Amfi, 310 tilsk.

1. Periode:
0-1 (12.58) Pierre Berggren (Ales Kratoska)

2. Periode:
0-2 (32.44) Bjørn Olsen jr., (Uass.) 1-2 (34.10) Simen Saxrud (Geir Svendsberget, Antti Rahkonen)

3. Periode:
1-3 (49.31) Libor Pavlis (Uass.) SH

Skudd: 41-22 (16-7, 10-12, 14-4)
Dommer: Tommy Søstumoen
Utv: SD 8 x 2 min, 1 x 5 min og liten disp (Barber), 1 x 10 min, TIK 16 x 2 min, 1 x 5 min og liten disp

Den eneste forskjellen på denne kampen og den forrige mot Lillehammer var at det ble noen flere mål. Ellers var det tungt, tregt og irritabelt. Storhamar hadde igjen overtaket, men ikke kreftene til å utnytte det.

Treningskamp 31.08.06
Storhamar Dragons – Furuset 5-2 (2-1, 1-0, 2-1)
Hamar OL-Amfi, 219 tilsk.

1. Periode:
0-1 (0.58) Ismo Siren (Markku Vuorisalo), 1-1 (3.16) Christian Larrivée (Teemu Kohvakka, Mattias Livf) PP, 2-1 (6.35) Perry Johnson (Greg Barber, Pål Johnsen)

2. Periode:
3-1 (35.17) Linus Stensson (Kohvakka, Larrivée)

3. Periode:
3-2 (40.47) Vuorisalo (Siren, Teemu Kuusisto), 4-2 (43.39) Stensson (Larrivèe, Kohvakka) PP, 5-2 (53.10) Larrivée (Johnson, Antti Rahkonen) PP

Skudd: 34-24 (11-9, 14-10, 9-5)
Utv: SD 8 x 2 min, 1 x 10 min, FIF 5 x 2 min

Endelig skulle det løsne litt igjen for Storhamar. Ledet an av Christian Larrivée, denne gang i rekke med Stensson og Kohvakka, malte dragene ned Furuset og vant greit. Ruben Smith leverte en god kamp i mål og la press på Jonas Norgren om startplassen mellom stolpene i serieåpningen.

Treningskamp 02.09.06
Storhamar Dragons – Nyköping 4-2 (0-1, 2-0, 2-1)
Hamar OL-Amfi, 278 tilsk.

1. Periode:
0-1 (16.55) Robert Åhnberg (Jörgen Rickmo)

2. Periode:
1-1 (31.46) Greg Barber (Pål Johnsen, Antti Rahkonen) PP, 2-1 (37.15) Barber (Perry Johnson, Johnsen) PP

3. Periode:
2-2 (45.56) Fredrik Näslund (Ronny Björlin) PP, 3-2 (46.52) Barber (Johnsen, Rahkonen), 4-2 (58.35) Johnsen (Barber, Mika Risbakken)

Skudd: 33-20
Utv: SD 10 x 2 min, NH 10 x 2 min
Dommer: Lars Olav Gaden

Greg Barber benyttet generalprøven før seriestarten til å markere seg som goalgetter. Canadieren scoret like godt Storhamars tre første mål i kampen mot Lenny Erikssons Nyköping. Etter å ha presset på i halve kampen fikk dragene endelig hull på det i overtall etter at Barber hadde lurt forsvaret. Han gjentok manøveren til 2-1. Da gjestene igjen hadde kommet i kapp i tredje perioden ga han tilsvar minuttet senere med en herlig scoring. Herlig var også Pål Johnsens 4-2 da han dro av hele Nyköping, ventet målvakten ned og satte pucken arrogant i krysset!