<< | Serien | Tabell | Sluttspill | Cont. Cup | Treningskamper | Statistikk | Overganger

Dag Dato Kamp Res.
Søn. 20.08.2000 Sparta Sarp. – Storhamar Dragons 4-5 (2-1, 0-3, 1-1)
Tirs. 22.08.2000 Färjestad (Sve) – Storhamar Dragons 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)
Søn. 27.08.2000 Storhamar Dragons – Frisk Asker 5-2 (1-0, 3-1, 1-1)
Tors, 31.08.2000 Sunne (Sve) – Storhamar Dragons 5-6 (1-1, 3-1, 1-4)
Søn. 03.09.2000 Manglerud Star – Storhamar Dragons 4-4 (3-2, 1-0, 0-2)
Lør. 09.09.2000 Storhamar Dragons – Nybro (Sve) 6-6 (5-2, 0-3, 1-1)
Søn. 10.09.2000 Storhamar Dragons – Sparta Sarp. 9-0 (3-0, 3-0, 3-0)
Tors. 14.09.2000 Frisk Asker – Storhamar Dragons 4-4 (3-2, 1-1, 0-1)
Lør. 16.09.2000 Storhamar Dragons – Sunne (Sve) 1-1 (0-1, 1-0, 0-0)
Tirs. 19.09.2000 Storhamar Dragons – Lillehammer 10-1 (2-0, 6-0, 2-1)

Tilbake til hovedside

Treningskamp 20.08.00
Sparta Sarpsborg – Storhamar Dragons 4-5 (2-1, 0-3, 2-1)
Sparta Amfi, 483 tilsk.

1. Periode:
1-0 (4.38) Lasse Løkkeberg (Tony Malm) PP2, 1-1 (10.04) Joakim Persson (Ole Fredrik Kirkebye) PP, 2-1 (13.10) Stig Vesterheim (Løkkeberg, Glenn Jessesen)

2. Periode:
2-2 (22.25) Geir Svendsberget (Snorre Hallem), 2-3 (29.44) Henrik Pettersson (Dimitri Lavrentiev) PP, 2-4 (?) Per Kristian Jonassen

3. Periode:
3-4 (43.59) Fredrik Mälberg (Vestrheim, Fjeld) PP, 3-5 (49.22) Pettersson, 4-5 (52.11) Martin Witnes (Vesterheim, Mälberg) PP

Dommer: Hans Petter Berg, Stjernen
Utv: Sparta 12 x 2, SD 16 x 2, 1 x 10

Storhamars nykommere presenterte seg allerede i den første treningskampen. Henrik Pettersson to mål og Per Kristian Jonassen ett, og Dimitri Lavrentiev med en assist var alle spillere som sto på Storhamars lagoppstilling for første gang. Kampen i Sparta Amfi ble preget av svært mange utvisninger og det ble lite flyt i spillet. Hjemmelaget hadde allerede to kamper under beltet og hadde mest i starten. Dragene våknet etter en periode og avgjorde forestillingen med tre mål i den andre.

Treningskamp 22.08.00
Färjestad – Storhamar Dragons 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)
Klingevi Ishall, Munkfors, 825 tilsk.

1. Periode
1-0 (2.17) Mathias Johansson (Claes Eriksson, Andreas Jämtin), 1-1 (15.18) Tom Erik Olsen

2. Periode:
2-1 (31.28) Peter Hagström (Trond Magnussen, Christian Berglund)

3. Periode:
3-1 (40.27) Peter Nordström (Marko Jantunen), 4-1 (48.27) Berglund

Skudd: 44-27 (11-12, 18-4, 15-11)
Dommer: Per Klarström, Munkfors
Utv: FBK 4 x 2 min, SD 4 x 2 min.

Storhamar fikk måle krefter med det svenske storlaget Färjestad i Munkfors. Hamar-laget gjorde seg ikke bort i det fine selskapet og fortjente så absolutt uavgjortresultatet de hadde etter første periode. Etterhvert skrudde svenskene opp tempoet og da klarte ikke Storhamar å holde i mot. Jonas Norgren lyktes en stund, men måtte til slutt kapitulere også han. Det største jubelbrølet i den lille hallen kom da Munkfors-fødte Peter Nordström scoret deres tredje mål.

Treningskamp 27.08.00
Storhamar Dragons – Frisk Tigers 5-2 (1-0, 3-1, 1-1)
Hamar OL-Amfi, 420 tilsk.

1. Periode:
1-0 (18.07) Johnny Bruun (Tom Erik Olsen, Ole Eskild Dahlstrøm)

2. Periode:
2-0 (25.44) Snorre Hallem PP, 2-1 (29.28) Lars Erik Lund (Christian Dahl Andersen), 3-1 (31.56) Hallem (Mads Hansen, Geir Svendsberget), 4-1 (37.01) Svendsberget SH

3. Periode:
5-1 (41.31) Dimitri Lavrentiev (Henrik Pettersson) PP, 5-2 (50.13) Dahl Andersen (Lund) PP

Skudd: 31-21 (10-5, 14-9, 7-7)
Dommer: Stian Bruaset, Skjetten
Utv: SD 5 x 2 min, Frisk 9 x 2 min

En grei seier i en kamp mellom to førsesongslitne lag. Storhamar hadde med seg litt tempo fra Färjestadmatchen og vant på det. Dimitri Lavrentiev presenterte seg for sitt nye hjemmepublikum med et pent mål i overtall.

Treningskamp 31.08.00
Sunne – Storhamar Dragons 5-6 (1-1, 3-1, 1-4)
Sunnevi, ca 150 tilsk.

Scoringer: Ole Eskild Dahlstrøm 2, Johnny Bruun, Henrik Pettersson, Patrick Thoresen og Tom Erik Olsen.

Storhamar la inn en skikkelig sluttspurt i mot Sunne og klubbens tidligere keeper Mikael Bohman. Etter å ha sett seige ut i to perioder avsluttet Storhamar med stil. Patrick Thoresen så ut til å ha avgjort da han satte 5-4 med to minutter igjen å spille, men hjemmelaget kom tilbake med det samme. Ole Eskild Dahlstrøm ville imidlertid ha seier og kjempet inn 6-5 i sluttsekundene.

Treningskamp 03.09.01
Manglerud Star – Storhamar Dragons 4-4 (3-2, 1-0, 0-2)
Manglerud Ishall, 50 tilsk.

1. Periode:
0-1 (9.73) Joakim Persson (Henrik Pettersson), 0-2 (10.45) Eirik Skadsdammen (Patrick Thoresen) SH, 1-2 (12.00) Daniel Olèrs PP, 2-2 (16.08) Axel Grusell PP, 3-2 (19.37) Petter Sæther

2. Periode:
4-2 (21.32) Steffen Øvstedal

3. Periode:
4-3 (47.33) Pettersson (Dimitri Lavrentiev), 4-4 (59.06) Ole Eskild Dahlstrøm (COBA) PP

Skudd: 26-32 (16-11, 8-13, 2-8)
Dommer: Pål Idar Sørensen, HL
Utv: MS 8 x 2 min, SD 9 x 2 min

En typisk treningskamp der ingen av lagene orket å holde det gående hele veien. Storhamar startet best, men slapp en tomålsledelse i løpet av de siste åtte minuttene av første periode. Arbeidssomme MS gjorde livet surt for dragene som så ut til å gå mot tap med tomåls underlege foran tredje periode. Henke Pettersson som var hentet fra nettopp MS foran sesongen for å score mål skapte nytt håp med sin redusering. I sluttminuttene var igjen Ole Eskild Dahlstrøm på farten med et sent mål og skaffet uavgjort. -Det er ikke mange som kommer til å hente opp to mål her denne sesongen konkluderte senteren.

Treningskamp 09.09.01
Storhamar Dragons – Nybro Vikings 6-6 (5-2, 0-3, 1-1)
Hamar OL-Amfi, 242 tilsk.

1. Periode:
1-0 (3.26) Geir Svendsberget, 1-1 (3.42) Rosborg (Norberg), 1-2 (8.57) Arvidsson (Olsson) SH, 2-2 (9.48) Joakim Persson (Alexander Smirnov, Henrik Pettersson) PP, 3-2 (11.11) Dimitri Lavrentiev (Persson), 4-2 (12.08) Patrick Thoresen (Carl Oscar Bøe Andersen) PP, 5-2 (13.47) COBA (Ole Eskild Dahlstrøm, Tom Erik Olsen)

2. Periode:
5-3 (23.59) Ågren (Rosborg), 5-4 (29.27) Johansson (Ågren), 5-5 (39.46) Holfelt (Johansson)

3. Periode:
6-5 (49.15) Thoresen (Eirik Skadsdammen, Øyvind Eriksen), 6-6 (55.17) Norberg (Axelsson)

Skudd: 33-29 (19-7, 5-9, 9-13)
Dommer: Svein Erik Edvartsen, Storhamar
Utv: SD 11 x 2 min, 1 x 10 min, Nybro 12 x 2 min, 1 x 10 min

Tradisjonen tro kom Lenny Eriksson på besøk med sitt lag. Denne gang var det Nybro Vikings som var under den gamle storhamarcoachens ledelse og de skulle bidra til en riktig underholdende kamp i Amfien. Storhamar gikk tøft ut og kjørte de svenske gjestene i kne i førsteperiode. Fem fulltreffere var ikke et mål for lite, og det hele så ut til å gå mot storseier. Så forsvant både krefter og konsentrasjon og Nybro kom tilbake med et smell i midtperioden. De dominerte også i tredje, men det ble til slutt uavgjort. Spillende trener Smirnov endte opp i et lite håndgemeng med en svenske og skadet hånda si på visiret hans.

Treningskamp 10.09.01
Storhamar Dragons – Sparta Sarpsborg 9-0 (3-0, 3-0, 3-0)
Hamar OL-Amfi, 262 tilsk.

1. Periode:
1-0 (10.56) Henrik Pettersson (Joakim Persson), 2-0 (16.16) Ole Eskild Dahlstrøm (Tom Erik Olsen) PP, 3-0 (18.20) Dimitri Lavrentiev (Pettersson)

2. Periode:
4-0 (23.23) Olsen (Michael Smithurst), 5-0 (34.03) Lavrentiev (Persson, Smithurst), 6-0 (38.10) Olsen (COBA)

3. Periode:
7-0 (44.37) Smithurst (Persson) PP, 8-0 (44.54) Svendsberget, 9-0 (56.58) COBA (Dahlstrøm)

Skudd: 55-9 (22-2, 18-5, 15-2)
Dommer: Tommy Søstumoen, Storhamar
Utv: SD 9 x 2 min, Sparta 13 x 2 min

Etter å ha sett slitne ut etterhvert i lørdagens kamp mot Nybro våknet Storhamar til gagns dagen etter. Sparta ble rundspilt og ydmyket av drager som plutselig hadde funnet igjen farten og presisjonen. At det stoppet på 9-0 kunne gjestene faktisk takke sin 16 år gamle keeperdebutant Per Marius Olsen for. Riktignok slapp han inn et par enkle mål, men han hadde noen enorme redninger og. Dimitri Lavrentiev leverte en prima forestilling og scoret to lekre mål. Spesielt var 5-0 pent da han kom alene med keeper, stoppet opp, og så klinte pucken i krysset. -Presis som Espen Knutsen, smilte svensk-russeren stolt etterpå.

Treningskamp 14.09.01
Frisk Tigers – Storhamar Dragons 4-4 (3-2, 1-1, 0-1)
Askerhallen, 250 tilsk.

1. Periode:
1-0 (3.36) Johnny Nilsen (Tomas Ring) PP, 2-0 (6.13) Mika Kannisto (Patrik Ross), 3-0 (6.42) Ross – straffe, 3-1 (9.27) Michael Smithurst (Tom Erik Olsen) PP, 3-2 (11.43) Henrik Pettersson (Ole Eskild Dahlstrøm) PP

2. Periode:
3-3 (22.29) Christian O. Arntsen, 4-3 (26.14) Berntsen (Lars H. Andersen)

3. Periode:
4-4 (50.36) Olsen

Skudd: 34-27 (12-6, 11-9, 11-12)
Dommer: Steinar Madsen, Frisk
Utv: Frisk 5 x 2 min, 2 x 10 min, SD 5 x 2 min

Storhamar fikk nærmeste en reprise på marerittstarten fra oppgjøret i sesongen før da Frisk scoret tre mål før sju minutter var gått. Det skulle imidlertid heller ikke nå bli starten på en slakt og de tidligere frisk-gutta Michael Smithurst og Tom Erik Olsen lå bak opphentingen. Smithurst reduserte til 3-1, Olsen assisterte på 3-2 og utliknet selv til 4-4 med en fin soloprestasjon. Også Christian O. Arntsen markerte seg med sitt første seniormål, en herlig scoring til 3-3.

Treningskamp 16.09.01
Storhamar Dragons – Sunne 1-1 (0-1, 1-0, 0-0)
Hamar OL-Amfi, 250 tilsk.

1. Periode:
0-1 (0.10) Rosenquist (Karlsson)

2. Periode:
1-1 (39.45) Henrik Pettersson (Patrick Thoresen, Eirik Skadsdammen)

3. Periode:
Ingen mål

Skudd: 20-18 (3-6, 12-5, 5-7)
Utv: SD 3 x 2 min, SIK 2 x 2 min

En veldig trøtt treningskamp i Hamar OL-Amfi mellom et Sunne som kjempet med det de hadde og et Storhamar som virket å være lei treningskampene. Gjestene rivåpnet med mål etter bare ti sekunder, men deretter ble det et minimum av sjanser og spennende hendelser. Henke Pettersson sørget for uavgjort, ellers så var høydepunktet en omgang med pucktennis mellom Jonas Norgren og Mikael Bohman under et stopp i spillet. De to utgjorde dragenes keeperduo sesongen før.

Treningskamp 19.09.01
Storhamar Dragons – Lillehammer 10-1 (2-0, 6-0, 2-1)
Hamar OL-Amfi, 365 tilsk.

1. Periode:
1-0 (6.30) Mads Hansen (Magnus Østeraas), 2-0 (10.13) Dimitri Lavrentiev (Henrik Pettersson)

2. Periode:
3-0 (21.57) Patrick Thoresen (Johnny Bruun), 4-0 (25.49) Eirik Skadsdammen (Jonas Norgren) SH, 5-0 (29.28) Alexander Smirnov (Ole Fredrik Kirkebye), 6-0 (30.18) Thoresen (Bruun), 7-0 (33.22) Cato Ørbæk (Magnus Østeraas, Mads Hansen), 8-0 (35.09) Lavrentiev (Pettersson, Christian O. Arntsen)

3. Periode:
8-1 (41.15) Knut Henrik Spets (Per Olav Skarpjordet), 9-1 (48.27) Bruun (Lavrentiev), 10-1 (49.03) Lavrentiev (Pettersson, Arntsen)

Skudd: 31-16 (10-5, 11-7, 10-4)
Utv: SD 5 x 2 min, 1 x 10 min, LIK 8 x 2 min, 1 x 10 min

Hvilken generalprøve! Lillehammer, som også var motstander i serieåpningen fem dager senere, fikk storstryk av et effektivt Storhamar. Etter en noenlunde jevn første periode dunket Storhamar inn seks mål på bare 11 skudd i midtperioden. Etterhvert ble unggutta sluppet til, men de bare fortsatte der de andre slapp. Dimitri Lavrentiev var igjen i storform og scoret hattrick.