<< | Seriekamper | Tabell | Treningskamper | Statistikk | Overganger

Serie: 1. plass i 2. divisjon, opprykk. Trener: Hans Westberg (Sve)
82_lag_opprykkDet som bare noen få år tidligere var en fjern drøm var nå blitt realitet. På fire hektiske år hadde Storhamar gått fra å være den anleggsmessig minst utviklede klubben til å ha Norges nyeste ishall! De hadde fått det viktigste premisset for å gå inn hockey-eliten, men det alene var ikke nok. Man trengte også å utvikle både klubben og laget til å holde det nivået. Mannen som endte med den oppgaven var den erfarne svenske treneren Hans Westberg. Han ble mye mer enn bare en trener og utviklet klubben voldsomt i sine to sesonger. Spillerne fikk merke den nye hverdagen med det samme.

Tross at serien for det meste gikk på skinner resultatmessig og opprykket tidlig ble klart så stilte Westberg større krav

Tross at serien for det meste gikk på skinner resultatmessig og opprykket tidlig ble klart så stilte Westberg større krav. Det holdt ikke å bare ha nok talent til å vinne kampene. Man måtte ha ydmykhet og innsats i bunnen og forberede seg på større oppgaver. Opprykket ble sikret fire runder før slutt, mange av kampene ble vunnet stort og underholdningsverdien var deretter. Erik Kristiansen var virkelig i ferd med å blomstre og unge Lars Bergseng fra Lillehammer kom inn som et friskt pust og ble suveren toppscorer. Likevel var det ikke mange folk som kom på kampene. I høyden en 6-700, Storhamar måtte gjøre mer for å bli byens og distriktets lag mente Westberg.

Diverse statistikk:

Flest mål Lars Bergseng 35
Flest kamper på rad med mål (20.12.-10.02) Erik Kristiansen 9
Lengste seiersrekke (18.11.-14.02) 12
Lengste tapsrekke Tapte ikke to på rad
Poengfordeling H/B 20/18
Poeng pr. runde 19/19
Tot. antall tilskuere 5742
Tilskuersnitt 522
Høyeste tilskuerantall (Rosenborg 29.11) 700
Laveste tilskuerantall (Oppsal 18.11.) 450