<< | Seriekamper | Tabell | Sluttspill | Treningskamper | Statistikk | Overganger

Serie: 1. plass i UPC-Ligaen, Sluttspill: Semifinale, Trener: Petter Thoresen

Yetman-sesongen har blitt det vedvarende navnet på 05-06-sesongen. Den målfarlige lille canadieren Patrick Yetman ble en megasuksess i Storhamar og scoret 42 mål på 42 seriekamper. Sammen med rekkekameratene Mads Hansen (de ble nummer en og to i poengligaen) og Geir Svendsberget la han godt grunnlag for et av klubbens mest suverene seriegull. Plettfri serieform lar seg dessverre ikke uten videre omforme til sluttspillsuksess og tross at dragene var storfavoritter i kampen om kongepokalen ble det full stopp i semifinalen mot VIF. Stopp ble det for Tom Erik Olsen også, som la vekk skøytene ved sluttspillets slutt, 15 år etter at han kom til Storhamar.

I en turnering i Skövde tok de sin andre seier over Djurgården på to sesonger og var ett mål unna uavgjort og turneringsseier mot Södertälje!

Tross at det ikke ble noe europacup-spill denne sesongen fikk Storhamar likevel vist seg fram internasjonalt. I en turnering i Skövde tok de sin andre seier over Djurgården på to sesonger og var ett mål unna uavgjort og turneringsseier mot Södertälje!  Sesongens tyngste øyeblikk kom på Jordal Amfi like før jul da Mikael Tjälldén ble hardt skadet etter en i overkant tøff takling fra en VIF-spiller og ble hentet av ambulanse ute på isen. Karrieren var over for den solide svensken,  men det kunne gått langt verre.

Diverse statistikk (inkl. sluttspill):

Flest poeng Mads Hansen 77
Flest mål Patrick Yetman 46
Flest assist Mads Hansen 53
Flest kamper på rad med poeng (-) Patrick Yetman 19
Flest kamper på rad med mål (-) Patrick Yetman 14
Lengste seiersrekke (16.10.-27.11.) 11
Lengste tapsrekke
 To ganger 2
Poengfordeling H/B* 59/49
Poeng pr. runde* 26/29/29/24
Tot. antall tilskuere 57310
Tilskuersnitt 2204
Høyeste tilskuerantall (VIF 13.03.) 3641
Laveste tilskuerantall (Frisk 23.02.) 1637

*Kun seriekamper