<< | Seriekamper | Tabell | Treningskamper | Statistikk

Serie: 3. div. avd A. Plassering: 1. og opprykk til 2. divisjon

Endelig hadde Storhamar tatt steget opp på et høyere nivå hvor det ble jevnere og bedre matching. Ironisk nok var de fremdeles i 3. divisjon da den store 2. divisjon hadde blitt delt i to og hvor nedre halvdel var blitt til den nye tredjedivisjon. Mange var spent på hvordan Storhamar ville klare seg på det nye nivået og naturlig nok var ekspertene mest skeptiske til mulighetene.

Mange var spent på hvordan Storhamar ville klare seg på det nye nivået og naturlig nok var ekspertene mest skeptiske til mulighetene.

En svak start gjorde at de så ut til å ha fått rett, men så bedret det seg dramatisk! Med to runder igjen å spille lå SIL godt an til opprykk, men hadde igjen to tøffe bortekamper i Oslo. En dramatisk 8-7-gevinst mot Trym satte opp en ren divisjonsfinale mot Ila, seier ville bety divisjonsseier, tap ville gi omspill mot Høvik som man slet tungt med. Etter å ha ligget under 4-1 halvveis snudde Storhamar og vant 6-4. De ble det første laget fra Hamar til å nå nivå to av sitt seriesystem, uansett idrett!