Seriekamper | Tabell | Treningskamper | Vårcup | Statistikk

Serie: Kretsserie Hedmark/Oppland, Plass: 1.

Med en rekke nye klubber på Innlandets ishockeykart ble “Hedmarksserien” en ren kretsserie. Storhamar hadde et stort fortrinn her med lengst erfaring av alle, bred stall og god organisasjon. Kretsmesterskapet ble sikret uten å ha avgitt et eneste poeng, kun bortekampen mot Lillehammer ble spennende. 23-1 mot stakkars Innsats fra Heradsbygda i serieåpningen viste at det var stor nivåforskjell i denne serien. Det ble også åpning for tidenes første byderby i hockey da Ham-Kam gjestet Storhamarbana i siste serierunde.

Mildværet denne vinteren var en stor utfordring for hockeyen i innlandet

Mildværet denne vinteren var en stor utfordring for hockeyen i innlandet. Ingen fikk kommet i gang på is før i romjula, noen enda seinere. Det førte blant annet til at åpningscupen ble til en vårcup spilt etter sesongen og at ikke alle kampene i serien kunne gjennomføres. Storhamar hadde imidlertid hellet med seg også her og fikk gjennomført alle kamper både i serie og cup. Også sistnevnte ble overbevisende vunnet.

Den store nyheten denne sesongen var imidlertid at Steinar Johansen ble tatt ut på guttelandslaget til en turnering i Stockholm. SILs unge stjernespiller viste vei mot en stor framtid!

Diverse statistikk:

Flest mål Svenn Rakstad-Larsen 9
Flest kamper på rad med mål
Lengste seiersrekke Vant alle 7
Lengste tapsrekke