Man. 03.02.1975 Storhamar – Sørli 9-4 (2-3, 4-0, 3-1)
Søn. 09.02.1975 Djerv – Storhamar 8-3 (1-2, 4-0, 3-1)
Søn. 16.02.1975 Rosenhoff – Storhamar 4-4 (1-2, 1-0, 2-2)
Man. 17.02.1975 Storhamar – Lambertseter 3-4 (2-2, 1-2, 0-0)
Ons. 19.02.1975 Spartacus – Storhamar 7-1 (2-0, 2-1, 3-0)
Søn. 23.02.1975 Forward – Storhamar 13-0 (4-0, 2-0, 7-0)

Sinsen – Storhamar 11-5 (1-5, 7-0, 3-0)
Jordal Amfi, ? tilsk.

Scoringer:
Steinar Johansen 3, Odd Saugerud, Terje Kojedal

Med minimalt med istrening og uten en kamp i beina gikk Storhamar til serieåpning på Jordal Amfi. Det holdt i akkurat en periode hvor de kjørte over dumpekandidat Sinsen. Så tok kreftene slutt og de ble knust i de to siste periodene.

2. serierunde 09.11.74:
Lambertseter – Storhamar 2-4 (1-1, 1-3, 0-0)

Ingen scoringer

For tredje gang på is for sesongen sjokkerte Storhamar med å slå Lambertseter på bortebane. Kreftene holdt en periode lenger nå, og takket være en fenomenal Bjørn Stenberg i mål holdt de unna i de siste 20 minuttene.

3. serierunde 16.11.74:
Skeid – Storhamar 9-2 (2-1, 1-1, 6-0)

Scoringer:
Steinar Johansen 2

Med kjempeinnsats i to perioder og bedret form etter ei uke med is på Hamar truet Storhamar lenge serielederne. I tredje periode var det imidlertid helt slutt for de gule og svarte og hjemmelaget ga de en leksjon.

4. serierunde 23.11.74:
Årvoll – Storhamar 3-3 (0-2, 2-0, 1-1)

Scoringer:
Terje Kojedal, Morten Lillehagen, Ole Roberth Holmen

Formen kom seg betraktelig for Storhamar med stadig mer istrening. Takket være en solid laginnsats ble Årvoll påført sitt første poengtap for sesongen. Igjen var keeper Bjørn Stenberg en sentral skikkelse i poengfangsten.

5. serierunde 28.11.74:
Sørli – Storhamar 3-9 (1-3, 2-3, 0-3)

1. periode:
0-1 Ole Roberth Holmen, 0-2 Morten Lillehagen, 1-2, 1-3 Holmen

2. periode:
2-3 Per A. Gjermseth, 2-4 Steinar Johansen, 2-5 S. Johansen, 2-6 Finn Paulsen, 3-6 Finn Karlberg

3. periode:
3-7 Paulsen, 3-8 Terje Kojedal, 3-9 Paulsen

Svake Sørli var ingen match for et Storhamar-lag som hadde funnet formen. Høstens foreløpig siste bortematch ble vunnet greit takket være produksjonen fra førsterekka med Ole Roberth Holmen, Morten Lillehagen og Finn Paulsen. De lå bak seks av ni scoringer.

3-3 Pål Jacobsen, 4-3 Terje Kojedal, 5-3 S. Johansen

Dommere: Per Høgde og Ivar Fredriksen jr.

Spilleforhold: -3 grader og opphold

Storhamar var ikke på topp i sesongens første hjemmekamp, men tok likevel med seg begge poengene mot Djerv fra Bergen. I en litt amper kamp viste de gulsvarte til slutt gjestene hvor skapet skulle stå med to sene scoringer. Seieren førte Storhamar opp på fjerdeplass på tabellen.

7. serierunde 11.12.74:
Storhamar – Forward 5-7 (0-2, 3-3, 2-2)
Storhamarbana, ? tilsk

Scoringer:
Odd Saugerud 2, Ole Roberth Holmen 2, Morten Lillehagen

Godt offensivt spill ble til ingen nytte da tabber i forsvar ødela for Storhamar. Hjemmelaget matchet topplaget i divisjonen godt, men var avhengig av å hindre mål bedre enn de klarte om de skulle fått med seg noe fra kampen.

Spilleforhold: -4 grader og opphold

8. serierunde 17.12.74
Storhamar – Rosenhoff 3-3 (2-0, 1-1, 0-2)

Scoringer:
Ole Roberth Holmen 2, Steinar Johansen

Spilleforhold: 0 grader og snø

Storhamar greide ikke å følge opp den gode starten de fikk på kampen. Da Steinar Johansen satte inn 3-0 i starten av andre virket det å gå mot en klar seier, men så døde hjemmelaget litt og slapp Rosenhoff inn igjen. Minuttet før slutt kom utlikningen og ett poeng var tapt.

9. serierunde 22.12.74:
Storhamar – Spartacus 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)

Spilleforhold: +5 grader, opphold og vind

Herlig laginnsats, godt keeperspill av Bjørn Stenberg og dårlig displin hos Spartacus i tredje periode la grunnlaget for seier. Sørpeføret på Storhamarbana innbød ikke akkurat til finspill, men Storhamar kjempet best.

10. serierunde 08.01.75
Storhamar – Sinsen 8-1 (0-1, 6-0, 2-0)

Målscorere mangler

Dommere: Roar Johansen og Jorulf Lindberg

Spilleforhold: -8 grader og opphold

Storhamar skrudde opp tempoet i 2. periode og da falt Sinsen fullstendig av lasset. Hadde ikke alle prøvd å score på egenhånd mot slutten hadde seieren blitt enda større. HA bidro ikke med målscorerne fa oppgjøret, men rapporterte at Terje Kojedal og Steinar Johansen sto for det beste angrepsspillet.

11. serierunde 20.01.75:
Storhamar – Skeid 5-6 (0-3, 2-1, 3-2)

Scoringer:
Steinar Johansen 2, Terje Kojedal 2, Morten Lillehagen

Spilleforhold: +1 grad og opphold

Det ble beskrevet som årsbeste på Storhamarbana. Ubeseirede Skeid var med nød og neppe fremdeles det etter en kamp hvor Storhamar startet svakt, men spilte seg voldsomt opp.

Spilleforhold: -6 grader og snø

Med en sterk seier over Årvoll begynte Storhamar for alvor å titte oppover på tabellen. Andreplass og opprykk var slettes ikke utenfor rekkevidde. Denne gangen startet det bra spillemessig, men tregt på uttellingsfronten. Etterhvert som kampen jevnet seg ut var flaksen foran mål bedre og de to reduseringene gjestene fikk på slutten bare pyntet på resultatet.

13. serierunde 03.02.75:
Storhamar – Sørli 9-4 (2-3, 4-0, 3-1)
Storhamarbanen, ? tilsk

Kampfakta mangler

Storhamar hadde nok tatt seieren litt på forskudd mot svake Sørli. De tok seg imidlertid opp etter den første pausa og kjørte over Oslo-laget.

14. serierunde 09.02.75:
Djerv – Storhamar 8-3 (1-2, 4-0, 3-1)
Bergenshallen ? tilsk

Scoringer:
Terje Kojedal, Ole Roberth Holmen, Steinar Kristiansen

Eventuelle tanker om opprykk ble behørig skrinlagt etter den første turen til Bergen i Storhamar-historien. Det så lovende ut med ledelse etter første periode, men så snudde alt. Storhamar misset de utroligste målsjanser, mens Bjørn Stenberg ikke hadde dagen i mål slik at Djerv fikk i overkant god uttelling. Steinar Kristiansen fikk sitt første mål på a-laget og innledet med det Kristiansen-klanens tidsalder.

15. serierunde 16.02.75:
Rosenhoff – Storhamar 4-4 (1-2, 1-0, 2-2)

Ole Roberth Holmen, Steinar Johansen, Lorentz Holtet, Terje Kojedal

Storhamar var det beste laget på Jordal Amfi, men slet igjen med uttellingen og måtte nøye seg med uavgjort.

16. serierunde 17.02.75:
Storhamar – Lambertseter 3-4 (2-2, 1-2, 0-0)

Scoringer:
Ole-Roberth Holmen, Steinar Johansen, Morten Rakstad-Larsen

Spilleforhold: -2 grader og opphold

17. serierunde 19.02.75:
Spartacus – Storhamar 7-1 (2-0, 2-1, 3-0)

Scoringer:
Morten Lillehagen

Storhamar måtte reise til Oslo med bare åtte utespillere. Skader, sjukdom og vinterferie (!) var årsakene til mannefallet. Når det i tillegg var den tredje kampen på fire dager ble det altfor tøft for de få som tok turen.